Leipomotoimintaa jo vuodesta 1961!

Vuonna 1961 30-vuotias M.J. Tanninen – Jussi – aloitti oman leipomoyrityksen Raisiossa, asuinpaikkana Turku. Siellä hän vuoropäivinä teki ja möi tuotteitaan.

Muutaman kuukauden kuluttua perhe muutti Maariaan omakotitaloon. Alakertaan kunnostettiin leipomo kaasu-uuneineen. Nimi oli silloin kotileipomo Tanninen. Työ oli erittäin raskasta, sillä pienen kotileipomon uuni liekkeineen oli aivan selän takana.

1961

Noin kahden vuoden perästä ostettiin omakotitalo Maarian Pajuntieltä, johon koko perhe viiden poikansa kanssa muutti. Taloon jatkettiin oma leipomosiipi, jossa Tannisen kotileipomo toimi yhdeksän vuotta. Yhdeksän toimintavuoden aikana perheeseen syntyi kaksi poikaa lisää, perheessä oli seitsemän reipasta veljestä.

1963

Vuonna 1968 ostettiin tontti Paimoista, rakennettiin leipomo-asuinrakennus ja muutto tapahtui seitsemänkymmentäluvun alkupuolella, tarkalleen 1972.

Uusissa tiloissa leivottiin kymmenen vuotta. Pojat valitsivat koulunkäynnin sijasta työn, joka oli kotona ja niin veljeskatraasta tuli nykyisen Kotileipomo Tannisen yrittäjä.

1968

Kun leipomotoiminta kasvoi ja tilat kävivät ahtaaksi, rakennettiin uusi ja entistä tilavampi leipomo tontille, jonka veljesten isä oli hankkinut kaukonäköisesti. Vuodesta 1982 leipomo on toiminut samassa rakennuksessa, jota ajan saatossa on remontoitu ja kunnostettu.

1982

Tervetuloa leipomomme pullantuoksuiseen tehtaanmyymälään nauttimaan pullakahvit!